.

.

Seco-Larm SK-B141-ПК Bluetooth Пристап Контролор, Еден Припадник на Тастатура со Prox; Стан-Програмирањето; Безбедна, Интегрирани Безжична Технологија; 1000 Корисници; IP65 Времето е

Seco-Larm SK-B141-ПК Bluetooth Пристап Контролор, Еден Припадник на Тастатура со Prox; Стан-Програмирањето;

DEN 6450.00
Износ

Не Кодови да се Запамети; Интуитивен, визуелна стан-програмирањето и управувањето, 1,000 корисници, уредот опција.Не Облак, Без Интернет Изложеност; Сите податоци обезбедени од локално на уредот, поставете и следени од страна на администраторот.Повеќе Од Пристап; Контрола на врати, гејтс, осветлување, машини, итн.Безбедна, Интегрирани безжична технологија; Код за пристап заштитени, АЕС 128. Излез Режими; Ограничено relock (1~1,800 секунди), постојано отклучен или заклучен, за да се префрлате.Seco-Larm SK-B141-ПК Bluetooth Пристап Контролор, Еден Припадник на Тастатура со Prox; Стан-Програмирањето; Безбедна, Интегрирани Безжична Технологија; 1000 Корисници; IP65 Времето Resistant Key Features No Кодови да се Запамети; Интуитивен, визуелна стан-програмирањето и управувањето, 1,000 корисници, уредот options No Облак, Без Интернет Изложеност; Сите податоци обезбедени од локално на уредот, поставете и набљудувани од страна на administrator More Од Пристап; Контрола на врати, гејтс, осветлување, машини, etc Secure, Интегрирани безжична технологија; Код за пристап заштитени, АЕС 128 Easy Инсталација; Без контролен панел necessary Output Режими; Ограничено relock (1~1,800 секунди), постојано отклучен или заклучен, toggle Hold Отвори; Одржи отворена вратата со закон или стан (уредувачки)Корисникот Прилагодување; Поединечно индивидуализира излез mode / time User Листа за Извоз, Увоз; за архивирање, реплицира на други уреди, или за off-уред уредување на computer Three Начини за да го Отклучите или да Предизвика Уредот; Тастатурата, близината картичка, или app Easy Backup/Restore; Исклучено-уред за складирање / обнова / replication Wrong-Код Lockout; Индивидуализира # на погрешни кодови и time Tamper Аларм за Излез; Индивидуализира аларм времето и sensitivity Multilingual Апликација Интерфејс Specifications Access начини : App / тастатура / близината card Bluetooth радио : Bluetooth Ниска Енергија (РАНЛИВИТЕ) 4.2 Корисници : 1000 корисници / 1 administrator Operating напон : 9~25 VDCCurrent нерешено (макс.) : 62m [email protected] VDC, 35m [email protected] VDCInputs Egress : N. O. Земјата Вратата сензор : Н. В. Ground Outputs - Реле : Цврста состојба, форма C, 2.5 [email protected] VDCOutput - Подесувате : 50m [email protected] VDCIP Оценка : IP65 Времето resistant Operating температура : -4°~122° F (-20°~50° C)Димензии : 3.13" x 4.81" x 0.88" (79 x 123 x 23 мм)Тежина : 1 lb, 3.8 оз (560 g).

R

Им се допаѓа и на купувачите