.

.

Бош Superfit Метал-Слободен Постојан Libricant за Кочница Склопови

Бош Superfit Метал-Слободен Постојан Libricant за Кочница Склопови

DEN 759.84
Износ

На исклучително ниско ниво на масло поделба Далеку помалку паста формирање отколку со производи со Висок мијат надвор отпор Одлична термичка својства Не се чувствителни на топлина и студ.Бош Superfit : Метал-Слободен Постојан Libricant за Кочница Собранија Бош Superfit : Метал-Слободен Постојан Libricant за Кочница Склопови со Високи перформанси лубриканти за сопирачки мора да го издржат тешките видови и гарантира долгорочна сигурност.Бош Superfit идеално ги задоволува овие барања и нуди многу додаде предности : Исклучително ниско ниво на масло поделба Далеку помалку паста формирање отколку со производи со Висок мијат надвор отпор Одлична термичка својства Не се чувствителни на топлина и ладно Тешки и Неутрални Без метали и киселини и не-проводници и затоа идеален за возила со ABS Не-корозивни и компатибилен со сите метали и поголемиот дел од гума материјали кои се Совршено прилагодени на челични и алуминиумски кочница дебеломер Погоден за голем број на други апликации e.г.инсталација, заштита на компресори, централно подмачкување системи, седиште тркачи, сонце-покрив водичи, врата-проверете ремени и батеријата мислења.

R

Им се допаѓа и на купувачите