.

.

SUOFEILAIMU-ТЕЛЕФОН СЛУЧАЈ Индустрија 2бр Брзини 0.5 M 30T Бакар Опрема Дебелина 2/3мм Дупка 1.98 2.02 2.98 3.02 2mm 3мм 16MM Дијаметар Брзини (Дупка со Дијаметар : Дупка Дебелина, Број на З

SUOFEILAIMU-ТЕЛЕФОН СЛУЧАЈ Индустрија 2бр Брзини 0.5 M 30T Бакар Опрема Дебелина 2/3мм Дупка 1.98 2.02 2.98

DEN 588.00
Износ

0.5 M 30 T; Modulus : 0.5. Број на заби : 30. Дебелина : 2/3 mm.Внатрешниот дупка : 2/3 mm.Надворешниот дијаметар : 16 mm.Мали модул опрема се користи за играчка додатоци за мини автомобили, за далечинска контрола на авиони, итн.Како да се пресмета пресметката на опрема? (за референца само)Опрема модул M = надворешниот дијаметар ÷(број на заби +2)надворешен дијаметар = Опрема модул ×(број на заби +2).

R

Им се допаѓа и на купувачите