.

.

MAXELL 638014 4.7 GB DVD-Rs (100-ct)

MAXELL 638014 4.7 GB DVD-Rs (100-ct)

DEN 1087.44
Износ

Одличен Квалитет.Брза Испорака.Електронски Потрошувачите.MAXELL 638014 4.7 GB DVD-Rs (100-ct) 4.7 GB/120 мин; Пишува-еднаш формат; 16x снимање на брзина; Прочитајте компатибилен со сегашната генерација DVD плеери; Компатибилен со DVD-R општи рекордери ; 100-ct вретено.

R

Им се допаѓа и на купувачите