.

.

Алергија Корекција Техника

Алергија Корекција Техника

DEN 1975.20
Износ

Многу од вашите пациенти може да имаат алергии кои може да не бидат свесни.Симптомите вклучуваат мигрена главоболки, астма, синус конгестија, спиење нарушувања, хипертензија, дебелеење, замор, запек, колитис и емоционална нестабилност.Алергиите се генерално се смета за едно дефект на имунолошкиот систем.Нервниот систем го контролира имуниот систем.Научете како да се поправи алергии во една или две канцеларија посети Научат како да ги тестираат за воздушни и алергии на храна Научат најчестите алергии на храна Лекување на основната причина за алергиите, наместо на симптомите се Зголеми вашиот пациентите здравје, благосостојба и виталност Чекор-по-чекор инструкции и демонстрација Објаснување на клинички екологија.

R

Им се допаѓа и на купувачите