.

.

Vtech 6325-3 DECT 6.0 Cordless Телефон, Сребрена/Црна, 3 мобилни Телефони

Vtech 6325-3 DECT 6.0 Cordless Телефон, Сребрена/Црна, 3 мобилни Телефони

DEN 1819.92
Износ

DECT 6.0 Дигиталната Технологија.Пречки за слободни кристално јасна разговори.Вклучува 3 мобилни телефони и бара само еден телефонски џек.Caller ID/Повик на Чекање.Префрлување на повик, помеѓу мобилни телефони.VTech 6325-3 Проширување со Три Handset Cordless Телефонски Систем со Дигитален Систем за Одговарање и за Идентификација на Повикувачот.

R

Им се допаѓа и на купувачите