.

.

WOCASE 90398 Филтер за Замена, Компатибилен со Продавница Vac 90398, 903-98, 9039800, 903-98-00 Продавница Vac Патрон на Филтерот за Компатибилен со Продавница-Vac 952 - 02H87S550A 90398 Спушти Влажн

WOCASE 90398 Филтер за Замена, Компатибилен со Продавница Vac 90398, 903-98, 9039800, 903-98-00 Продавница

DEN 431.52
Износ

【Компатибилен со】- 90398 Филтер Замена Компатибилен со Продавница-Vac 90398,Продавница-Vac 9039800, Продавница-Vac 587-24-62, Продавница-Vac E87 S450, Продавница-Vac 587-04-00, Продавница-Vac 286-00-10, Продавница-Vac 962-15-00. 【Прилагодени Модел】- 90398 Filter Магазин-Vac 394-20-00, Продавница-Vac Wall-Mount 394-20-00, Продавница-Vac SP650 C, Продавница-Vac Назад Пак SP650 C, Продавница-Vac Назад Пак 286-00-10, Продавница-Vac VN92550 A, Продавница-Vac Хардвер Продавница Влажни/Сува Vac VN92550 A, Продавница-Vac Хардвер Продавница Влажни/Сува Vac 962-15-00, Продавница-Vac Хардвер Продавница Влажни/Сува Vac H87 S550 A. 【Висока Ефикасност】- 90398 Продавница-vac филтер чисти воздухот во внатрешноста на вашиот дом.Ги отстранува нечистотија, прав и алергени додека вашиот вакуум за да се подобри квалитетот на воздухот на вашиот дом. 【Спецификации】- Филтер Димензии : 5 7/8"x 5"x 4", Пакетот вклучува 2* 90398 Продавница voc филтри. 【Лесно да се Инсталира】- Recommand го замени 90308 продавница voc филтер на секои 1-3 monthes. 90398 Замена на Филтер Компатибилен со Продавница-Vac 90398,Продавница-Vac 9039800, Продавница-Vac 587-24-62, Продавница-Vac E87 S450, Продавница-Vac 587-04-00, Продавница-Vac 286-00-10, Продавница-Vac 962-15-00. 90398 Filter Магазин-Vac 394-20-00, Продавница-Vac Wall-Mount 394-20-00, Продавница-Vac SP650 C, Продавница-Vac Назад Пак SP650 C, Продавница-Vac Назад Пак 286-00-10, Продавница-Vac VN92550 A, Продавница-Vac Хардвер Продавница Влажни/Сува Vac VN92550 A, Продавница-Vac Хардвер Продавница Влажни/Сува Vac 962-15-00, Продавница-Vac Хардвер Продавница Влажни/Сува Vac H87 S550 A.

R

Им се допаѓа и на купувачите