.

.

Покемон Ултра Месечината - 3DS [Дигитален Код]

Покемон Ултра Месечината - 3DS [Дигитален Код]

DEN 1080.00
Износ

Нова светлина сјае на Alola регионот!.Земете на улогата на Покемон Тренер и откривањето на нови приказни, и да ја разоткриваат мистеријата зад две форми потсетува на Легендарниот Покемон.Со нова приказна дополнувања и карактеристики на оваа заработува Покемон Ултра Сонцето и Покемон Ултра Месечината на име "Ultra!" Уште една авантура е за да започне!Нови Покемон форми биле откриени во Aloha регионот во Покемон Ултра Сонцето и Покемон Ултра Месечината!Овие форми се потсетува на Легендарниот Покемон Solgaleo, Lunala, и Necrozma, првата откриена во Покемон Сонцето и Покемон Месечината.Главата на епска патување како ќе се реши мистеријата зад овие фасцинантни Покемон!Во оваа прошири авантура, се подготвени да истражуваат повеќе од Alola регионот, фати повеќе неверојатни Покемон, и битката повеќе опасното непријатели во Покемон Ултра Сонцето и Покемон Ултра Месечината!Системски побарувања : Поддржани Платформи : Nintendo - Nintendo 3 DS сметка потребни за игра на активирање и за инсталација.

R

Им се допаѓа и на купувачите