.

.

Дрва Волк 99 3/4 x 1/2 x 3 TPI Бенд Виде Ножот

Дрва Волк 99 3/4 x 1/2 x 3 TPI Бенд Виде Ножот

DEN 910.80
Износ

Одговара на нови Мајстори 14" бенд видов.Висок силикон, ниско јаглероден челик.Низок напон, така што бараат помалку HP.Бланширан заби, тенка kerf, оправдано заварување.СЛОБОДЕН ИСПОРАКА на $99 или повеќе од ГЛАСАЧКО место ДРВО МАШИНИ во континентална САД.

R

Им се допаѓа и на купувачите