.

.

за гориво се врати метар Gorgeri Дизел Инјектор Проток Дијагностички Цилиндар Заеднички Железнички Адаптер Тестер на Гориво Линија Тест Алатка за Полнење Гориво Лини

за гориво се врати метар Gorgeri Дизел Инјектор Проток Дијагностички Цилиндар Заеднички Железнички Адаптер

DEN 2126.16
Износ

▲[Адаптибилност] за сите видови на инјекторите : за Bosch инјектори, за Сименс инјектори, за Делфи инјектори, за Denso инјекторите. ▲[Адаптибилност] за сите видови на инјекторите : за Bosch инјектори, за Сименс инјектори, за Делфи инјектори, за Denso инјекторите. ▲[Адаптибилност] за сите видови на инјекторите : за Bosch инјектори, за Сименс инјектори, за Делфи инјектори, за Denso инјекторите. ▲[Адаптибилност] за сите видови на инјекторите : за Bosch инјектори, за Сименс инјектори, за Делфи инјектори, за Denso инјекторите. ▲[Адаптибилност] за сите видови на инјекторите : за Bosch инјектори, за Сименс инјектори, за Делфи инјектори, за Denso инјекторите. ▲[Дизајн] Овој комплет се користи за мерење на количеството на гориво кое секој инјектор се враќа во резервоарот за брзо и ефикасно, зголемување на возило ефикасност. ▲[Карактеристики] Висока густина бакар адаптер со висок вкочанетост и отпор. ▲[Функција] скала алатка прави гориво проток дијагноза повеќе точни, брзи, и не отпадни масла. ▲[Предности] Сите алатки се удар лиен, лесен за транспорт, едноставен за чување, брзо да се идентификуваат.

R

Им се допаѓа и на купувачите