.

.

Banjo 200POI Леано Железо Центрифугални Пумпи Главата, Бензински Мотор Погон, Max 50 Глава (ft), 45 psi Макс Притисок, 2 Конекција

Banjo 200POI Леано Железо Центрифугални Пумпи Главата, Бензински Мотор Погон, Max 50 Глава (ft), 45 psi Макс

DEN 2926.80
Износ

Пумпи.Направени од страна на : Banjo.Земја на Производство : Тајван.Вклучени компоненти : Единица, Упатство за корисникот.Центрифугални Пумпи Главата, HP 5 hp, Компатибилен Извор на Енергија Бензин, Пумпа Механизам Центрифугални, Volute Материјал Леано Железо, Печат Материјал Јаглерод, Керамика, Рамка Материјал Леано Железо, Проток @ 10 Ft.на Главата 150 gpm, Проток @ 20 Ft.на Главата 147 gpm, Проток @ 40 Ft.на Главата 115 gpm, Проток @ 60 Ft.на Главата 80 gpm, Проток @ 80 Ft.на Глава 40 gpm, Макс.Глава 50 ft, Максимум Само-Priming Лифт 12 ft, Impeller Дизајн Отворен, Максимум Вршењето Притисок 45 psi, Макс.Дијаметар На Цврсти Материи Бистра Вода.

R

Им се допаѓа и на купувачите