.

.

Бакар Моќ (Endich) ACP0124B Сина Солена Вода Литри

Бакар Моќ (Endich) ACP0124B Сина Солена Вода Литри

DEN 2970.72
Износ

Безбеден, ефикасен бакар третман за морски риби.Се користи на 2.5 ппм бакар - речиси 5-пати на нормален токсични нивото на бакар во солена вода.Бакар моќност не ќе талог од вода и останува активна во вода.Безбеден, ефикасен бакар третман за морски риби.Се користи на 2.5 ппм бакар-речиси 5-пати на нормален токсични нивото на бакар во солена вода.Бакар моќност не ќе талог од вода и останува активна во вода.Се користи на 2.5 ппм бакар-речиси 5-пати на нормален токсични нивото на бакар во солена вода.Безбеден, ефикасен бакар третман за морски риби.Се користи на 2.5 ппм бакар-речиси 5-пати на нормален токсични нивото на бакар во солена вода-бакар енергија е значително поголема концентрација ви овозможува да "експлозијата" далеку болест.Бакар моќност не ќе талог од вода и останува активна во вода делува како превентивна против нова појава на болест.

R

Им се допаѓа и на купувачите