.

.

Silane-PEG-Silane, 5k (1g)

Silane-PEG-Silane, 5k (1g)

DEN 1135.20
Износ

Silane-PEG-silane е линеарна bifunctional КОЛЧЕ со две реактивен три-ethoxy silane групи.Silane-PEG-silane со methoxy е понудена преку сопствени синтеза.Silane КОЛЧЕ често се користи за да PEGylate стакло и hydroxylated површини и честички.

R

Им се допаѓа и на купувачите