.

.

Hyaluronate-AMCA, MW 750kDa (10mg)

Hyaluronate-AMCA, MW 750kDa (10mg)

DEN 1600.80
Износ

Хијалуронска Киселина е означен со AMCA (aminomethylcoumarin ацетат) сина флуоресцентна боја (Ex : 345-350 nm, Ем : 440-460 nm), чистота : >95% lyophilized во прав.Степенот на замена : 1 mol % супституција и најмалку една боја молекула по ХА полимер.Литература : 1) Aminomethyl кумарин оцетна киселина : нов флуоресцентни етикетирање на агент за протеини.Histochem Ј. 1986, 18(9) : 497-9. 2) Хијалуронска киселина : природен biopolymer со широк спектар на биомедицински и индустриски апликации, Биотехнологијата Писма, 2007, 29(1) : 17-25.

R

Им се допаѓа и на купувачите