.

.

АЦЕ Стакло 7754-247 Реакција/Складирање Schlenk Колба, Не 15 О-Прстен Заеднички, 0-3 Влезот Вентил Страна Рака, Без Воздух, 500mL Капацитет

АЦЕ Стакло 7754-247 Реакција/Складирање Schlenk Колба, Не 15 О-Прстен Заеднички, 0-3 Влезот Вентил Страна Рака,

DEN 2838.48
Износ

Нема 15 О-Прстен Заеднички. 0-3 Влезот Вентил Страна Рака.Без Воздух. 500m L Капацитет.Schleck стил колба за вакуум, НЕ-ВОЗДУХ или гас апликации.Може да се користи за складирање или реакции.Врвот е или не.15 О-прстен или надворешниот стандард коси зглобовите.Страна рака има или 0-3 влезот вентил или 2mm или 4mm стакло stopcock.

R

Им се допаѓа и на купувачите