.

.

U. S. R. & R Алатки Транзистори силикон KT836A (2T836A) СССР 2 компјутери

U. S. R. & R Алатки Транзистори силикон KT836A (2T836A) СССР 2 компјутери

DEN 324.00
Износ

Транзисторски силикон KT836 A (2 T836 A) СССР 2 компјутери.Постојат повеќе од 25 000 предмети во нашите акции.Целосната огласи може да се најде тука www./shops/A19 NX3 RFNSYB6 R.If не можете да го најдете објект што треба, може да контактирате со нас.KT836 A Transistors силикон planar структури p-n-p префрлување.Дизајниран за употреба во прекинувачки уреди, електрични засилувачи, средно напојување.KT836 A : Структура на транзистори : p-n-p; Рк т max - Постојана dissipated колектор моќ со топлина мијалник : 5 W; fgr - Граница фреквенција на транзистори тековната трансфер коефициент за заедничка emitter коло : најмалку 4 MHz; UCBO max - Максимум колектор-база на напон за дадена колекционер се врати на сегашните и отворен коло emitter : 90 V; Uebo max - максимум emitter-база на напон за дадена обратна струја од emitter и отворен колекторски коло : 5 V; Ik max - Максимум дозволен постојан колекторска струја : 3; Iкбо - Враќање тековни на колектор - струја низ колекторот раскрсницата со дадена должина-база врати напон и отворен emitter терминал : не повеќе од 100 µA (300 V); h21e - Статички транзистори тековната трансфер коефициент за кола со заеднички emitter : 20 .. 100; Rke нас - Отпор на сатурација помеѓу колекторот и emitter : не повеќе од 0,3 Ohm.

R

Им се допаѓа и на купувачите