.

.

Месо Лента Хартија, Црно - 6W x 30L

Месо Лента Хартија, Црно - 6W x 30L

DEN 119.76
Износ

Посебни емулзија слој се заклучува во сокови.Овозможува месо да цвета да остане новак во потрага по подолго.Interleaving хартија е USDA одобрени.Хартија е пре-сече за погодност.Ова месо saver хартија овозможува сокови да бидат заклучени за свежина.Месото е во можност да цвета за подолго прикаже животот.Оваа interleaving месо saver хартија е USDA одобрени.Црна 6" x 30" листови се за сите намена употреба.Постојат 1000 листови за случај за одлична долговечност.

R

Им се допаѓа и на купувачите