.

.

Пумпа Тек Switch Сензор Switch Брза обработка за Pressurization

Пумпа Тек Switch Сензор Switch Брза обработка за Pressurization

DEN 2258.40
Износ

Тоа е главно се користи во домаќинствата, допрете вода pressurization во вода со низок притисок област, особено на вода со низок притисок палење почнувајќи од туш, и automatic циркулација на соларен бојлер.Стабилни перформанси : за да се оддели сетилните соба, магнетни контрола соба и електронски компоненти.Да се избегне железо материјал во цевка за да се adsorbed со магнетни материјали, па како да се избегне поразот на прекинувач.Висока температура отпор, максималната средна температурата може да достигне 70℃.Електронски компоненти, се користи како контролни уреди, така што производи во работата без искра, целосно е затворен, се безбедни за употреба.На вода со низок притисок на проектот : кога притисокот на водата достигнува 0.03 КГ, тоа може да биде почеток.Карактеристики : Тоа е главно се користи во домаќинствата, допрете вода pressurization во вода со низок притисок област, особено на вода со низок притисок палење почнувајќи од туш, и automatic циркулација на соларен бојлер.Стабилни перформанси : за да се оддели сетилните соба, магнетни контрола соба и електронски компоненти.Да се избегне железо материјал во цевка за да се adsorbed со магнетни материјали, па како да се избегне поразот на прекинувач.Висока температура отпор, максималната средна температурата може да достигне 70℃ на вода со Низок притисок на проектот : кога притисокот на водата достигнува 0.03 КГ, тоа може да биде почеток на Електронски компоненти се користат како контролни уреди, така што производи во работата без искра, целосно е затворен, се безбедни за употреба.Спецификации : Производ модел : HT-60 Медиум : вода од чешма, и слични течност со слични физички и properties Medium притисок :

R

Им се допаѓа и на купувачите