.

.

Tennsco BD-1506-EVG Полица Бин Dividers за П-Линија Индустриски Клип Shelving, 2 Ширина, 15 Должина, 6 Висина, Зимзелени

Tennsco BD-1506-EVG Полица Бин Dividers за П-Линија Индустриски Клип Shelving, 2 Ширина, 15 Должина, 6 Висина,

DEN 453.60
Износ

За П-Линија Shelving. 2" Ширина. 15" Должина. 6" Висина.Овој тип на Производ име е Tennsco BD-1506 Полица Бин Dividers за П-Линија Индустриски Клип Shelving, 2" Ширина, 15" Должина, 6" Висина, Зимзелени.Да креирате сопствени големина бин прегради со Q-Линија е полица dividers.Овој производ е произведен во сад.Овој Производ е произведен од страна на Tennsco Корп

R

Им се допаѓа и на купувачите