.

.

Квантна QLP-3661-240-28CL Јасна-View Louvered Panel - Комплетен Пакет

Квантна QLP-3661-240-28CL Јасна-View Louvered Panel - Комплетен Пакет

DEN 2220.00
Износ

Капацитет : 500 кг.Број на Кантите : 28. Бин Димензии : 14.75"x 8.25" x 7".На QLP-3661-240-28 CL Јасна-VIEW Louvered Панел Комплетен Пакет е направен како комплетен пакет систем.На Louvered панели се идеален одмор место за Јасно чување на кутии кои се содржани во оваа единица.На претходно конфигуриран дизајн на панел овозможува поставување на многу погодна површини и поставеноста на секој складирање бин обезбедува совршен приказ на сите што се зачувани содржините.Картон Тежина : 40 кг.Димензии : 36"x 61".Бин Димензии : 14.75"x 8.25" x 7".

R

Им се допаѓа и на купувачите