.

.

USAutomatic 550012 Фото Око за Sentry Портата Отварачки

USAutomatic 550012 Фото Око за Sentry Портата Отварачки

DEN 628.80
Износ

Заштита на објекти од тоа да биде оштетен од страна на затворање на врата.Оперативни Температури - 20°C до +60° C. уреди со покажувач на оддалеченост до 50 метри.LED индикатор за леснотијата во усогласување.Кога безбедноста зрак е скршена врата застанува и го менува.Опис на производот На Sentry Фото Око е средно безбедност на уредот.Тоа се произведува зрак помеѓу 2 единици.Кога зрак е скршен тоа ќе се задржи на портата од затворање.Тоа бара жици да биде поврзан со двете единици (20 колосек) за работа.Обично еден замав портата потреби две групи на фото очи за најдобар областа на заштита.Еден сет на фото очи покажувајќи низ вози на надворешната страна на зглоб пост (А).Вториот сет монтирани низ вози во момент кога вратата е целосно отворена (Б).Фото око мора да биде инсталиран каде вратата не се скрши на зрак.Примарна единица (Приемник) треба да се инсталира во близина на контрола кутија.Две единици мора да се соочи со едни со други за да се воспостави на зрак (на максимално растојание од 50 метри). 1 година гаранција ги покрива дефектите на материјалот и изработката.Од Производителот На Sentry Фото Око е средно безбедност на уредот.Тоа се произведува зрак помеѓу 2 единици.Кога зрак е скршен тоа ќе се задржи на портата од затворање.Тоа бара жици да биде поврзан со двете единици (20 колосек) за работа.Обично еден замав портата потреби две групи на фото очи за најдобар областа на заштита.Еден сет на фото очи покажувајќи низ вози на надворешната страна на зглоб пост (А).Вториот сет монтирани низ вози во момент кога вратата е целосно отворена (Б).Фото око мора да биде инсталиран каде вратата не се скрши на зрак.Примарна единица (Приемник) треба да се инсталира во близина на контрола кутија.Две единици мора да се соочи со едни со други за да се воспостави на зрак (на максимално растојание од 50 метри).За побезбедно работата на Соларен Погон Автоматско Портата Настроената од USAutomatic инсталирате Фото Око за Полнење за откривање на објектите кои не се расчисти портата пред врата се затвора.Фото око е средно безбедност на уредот.Тоа се произведува зрак помеѓу 2 единици.Кога зрак е скршен тоа ќе се задржи на портата од затворање.

R

Им се допаѓа и на купувачите