.

.

Американскиот Стандард/Trane AUX080R942W1 ОЕМ Замена Термички Граница Вклучите

Американскиот Стандард/Trane AUX080R942W1 ОЕМ Замена Термички Граница Вклучите

DEN 534.00
Износ

ОЕМ Компонента.Отворете @ 190°С , Блиску @ 160°F. Види Опис Подолу за Дополнителни Информации.Го заменува / Supersedes : SWT1612 SWT-1612 SWT01612 1 NT23 L-2177 799196383799 270161844307 C340366 P02 X13540827020 и други.Американскиот Стандард / Trane ОЕМ Компонента!Спецификации : SWITCH; ТЕРМИЧКИ ГРАНИЦА, се ОТВОРИ ВО 190, во БЛИЗИНА НА 160 СТЕ F, 5.8 FLA @ 120 V Дополнителни Информации : Отворена @ 190°С , Блиску @ 160°FThermal Граница Switch5.8 FLA @ 120 VReplaces / Supersedes : SWT1612 SWT-1612 SWT01612 1 NT23 L-2177 799196383799 270161844307 C340366 P02 X13540827020 и други.Најчесто се Наоѓаат во Следниве Модели : ADC120 C960 B5 ADC120 C960 B6 ADC120 C960 B7 ADC120 C960 B8 ADC120 C960 BA ADC1 D120 A9601 AA ADC1 D120 A9601 AB ADC1 D120 A9601 AC ADC1 D120 A9601 AD ADC1 D120 A9601 AE ADH2 D120 A960 VAA ADH2 D120 A9 V5 VAA ADH2 D120 A9 V5 VAB ADH2 D120 A9 V5 VAC ADH2 D120 A9 V5 VAD ADH2 D120 A9 V5 VBA ADX120 C960 B5 ADX1 D120 A9 H51 BA ADX1 D120 A9 H51 BB AUC060 C936 B2 AUC060 C936 B3 AUC060 C936 B4 AUC060 C936 B6 AUC060 C936 B7 AUC060 C936 B8 AUC060 C936 B9 AUC060 C936 BA AUC080 C942 A0 AUC080 C942 A1 AUC080 C942 B0 AUC080 C942 A0 AUC080 C942 A1 AUC080 C942 B0 AUC100 C948 A0 AUC100 C948 A1 AUC100 C948 B0 AUC100 C948 B1 AUC100 C948 B3 AUC1 B060 A9361 AA AUC1 B060 A9361 AB AUC1 B060 A9361 AC AUC1 B060 A9361 AD AUC1 B060 A9361 AE AUC1 B060 A9361 AF AUC1 B060 A9361 AG AUC1 C100 A9481 AA AUC1 C100 A9481 AB AUC1 C100 A9481 AC AUC1 C100 A9481 AD AUC1 C100 A9481 AE AUC1 C100 A9481 AF AUC1 D120 A9601 AD AUC1 D120 A9601 AE AUC1 D120 A9601 AF AUH1 D120 A9601 AA AUH1 D120 A9601 CA AUH1 D120 A9601 CB AUH1 D120 A9 H51 AA AUH1 D120 A9 H51 BA AUH3 B060 ACV3 VAA AUH3 B060 ACV3 VAB AUH3 B080 ACV3 VAA AUH3 B080 ACV3 VAB AUX060 C936 B1 AUX060 C936 B2 AUX060 C936 B3 AUX060 C936 B4 AUX060 C936 C0 AUX060 C936 C1 AUX060 C936 C2 AUX060 C936 C3 AUX060 C936 D0 AUX060 C936 D1 AUX060 C936 D2 AUX060 C936 D3 AUX080 C942 A0 AUX080 C942 A1 AUX080 C942 B0 AUX080 R942 V0 AUX080 R942 V1 AUX080 R942 V2 AUX080 R942 W0 AUX080 R942 W1 AUX080 R942 W3 AUX080 R942 W5 AUX080 R942 W6 AUX100 C948 A0 и други.Дополнителни American Standard & Trane Производи Available Note : Сликите се само за илустрација.Вистински објект може да варираат.

R

Им се допаѓа и на купувачите