.

.

Полирање Абразивни Алатки Март 34 инчен 20mm Дијамант Прст Мелничката Малку B20 Деми Bullnose Обликувањето Рутер малку Профил Тркала Камен Мермер Керамички Порцелански Ра

Полирање Абразивни Алатки Март 34 инчен 20mm Дијамант Прст Мелничката Малку B20 Деми Bullnose Обликувањето

DEN 1919.76
Износ

На арбор од нив е 5/8"-11 Женски Навој. (a) 1 Парче Дијамант B20 Рутер Малку за 20mm или 3/4" Дебели или Висок камен конкретни травертин мермер гранит керамички работ да се направи Roundover / Деми Форма Bullnose. (б) 1 Парче 20mm / 3/4" Дијаметар Дијамант Вакуум Brazed Крупни Прст Малку / Мелничката Малку / Нула толеранција мелење тапан за камен гранит мермер порцелан, керамика потоне дупка.Зголемување, форма и/или круг bevel постоечките дупки во Порцелан, Тешко Керамика, мермер и гранит.На арбор од нив е 5/8"-11 Женски Навој.Овој пакет се носи на (а)-(б) : (а) 1 Парче Дијамант B20 Рутер Малку за 20mm или 3/4" Дебели или Висок камен конкретни травертин мермер гранит керамички работ да се направи Roundover / Деми Форма Bullnose. (б) 1 Парче 20mm / 3/4" Дијаметар Дијамант Вакуум Brazed Крупни Прст Малку / Мелничката Малку / Нула толеранција мелење тапан за камен гранит мермер порцелан, керамика потоне дупка.Зголемување, форма и/или круг bevel постоечките дупки во Порцелан, Тешко Керамика, мермер и гранит.

R

Им се допаѓа и на купувачите