.

.

RC280 RC282 Далечинска Контрола Компатибилен со TCL Roku ТВ 32S305 32S325 49S405 49S403 43S303 55S403 32S301 32S4610R 32S3850A 32S3700 50FS3800 32S3750 32S3800 55s405 55p605 со Прашка Hulu Starz Копчето

RC280 RC282 Далечинска Контрола Компатибилен со TCL Roku ТВ 32S305 32S325 49S405 49S403 43S303 55S403 32S301

DEN 1490.40
Износ

Нови RC280/RC282 Замена Далечински Компатибилен со TCL Roku ТВ со Hulu Netflix Прашка Starz Копче за Кратенка RC282 28 S30128 S305 28 S303 28 S3750 32 S305 32 S301 32 S303 32 S3750 32 S3800 32 S4610 R 32 S3850 32 S3850 A 32 S3850 B 32 S3850 P 32 S3700 32 FS4610 R 32 S800 32 FS3700 32 S3850(A/B/P) 32 S850 40 S301 49 S405 43 S425 49 S403 43 S303 43 UP120 40 S3800 49 S305 43 FP110 40 S303 40 FS4610 R 43 S405 40 S305. 40 FS3750 43 S305 40 FS3800 40 FS3850 43 S403 43 S401 43 S301 49 S30149 S401 49 S303 48 FS4610 R 49 FP110 48 FS3750 48 FS3700 55 S401 55 S403 50 FS300 55 S515 50 FS3800 50 S515 55 R615 55 S405 50 FS3750 50 FS3850 55 US57 55s517 50 UP120 55p605 55 FS3850 55 FS4610 R 55 UP120 55 US5800 55 FS3750 55 FS3700 65 S405 65 S401 65 R615 65 S403 65 US5800 75 S515 75 R615 S3750 S3700 43 S425 55 S517 49 S517 43 S517 55 S515 75 S515. Нема Програма Или Поставување Потреба За Далечинска Контрола ,Поп Во Батеријата Да Се Добие Тоа Да Работат.Далечински Управувач Само Компатибилни со TCL Roku ТВ , а Не За Roku 1 / 2 / 3 / 4 Или Roku Стап.Замена за прв roku далечински управувач, а не оригиналниот Далечински Управувач, Секоја употреба на ПРВ и Roku трговската марка, модел или дел од името за овој производ е за единствена цел на демонстрација компатибилност.ве молиме да обрнете внимание пред купување.Детали на Далечинскиот Управувач : - Нова (Замена за прв RC280/RC282) Далечинска Контрола Компатибилен со TCL Roku ТВ Телевизија со Hulu Vudu Netflix Прашка Копчиња answer : ___________________________ Note : - МО растојание ДО 30 метри. - НЕ за Roku СТАП или Roku СТРИМИНГ ИГРАЧ. - Стандард IR-Далечински управувач, НЕ спарување. - Користете 2x AAA батерии, НЕ се вклучени. - Компатибилен со tcl roku тв далечински управувач, не оригиналниот далечински управувач, Секоја употреба на ПРВ и Roku трговската марка, модел или дел од името за овој производ е за единствена цел на демонстрација компатибилност.ве молиме да обрнете внимание пред купување.Компатибилен со TCL Roku ТВ модели, вклучувајќи : - RC282 28 S30128 S305 28 S303 28 S3750 32 S305 32 S301 32 S303 32 S3750 32 S3800 32 S4610 R 32 S3850 - 32 S3850 A 32 S3850 B 32 S3850 P 32 S3700 32 FS4610 R 32 S800 32 FS3700 32 S3850(A/B/P) 32 S850 40 S301 - 49 S405 43 S425 49 S403 43 S303 43 UP120 40 S3800 49 S305 43 FP110 40 S303 40 FS4610 R 43 S405 40 S305 - 40 FS3750 43 S305 40 FS3800 40 FS3850 43 S403 43 S401 43 S301 49 S30149 S401 49 S303 48 FS4610 R - 49 FP110 48 FS3750 48 FS3700 55 S401 55 S403 50 FS300 55 S515 50 FS3800 50 S515 55 R615 55 S405 50 FS3750 - 50 FS3850 55 US57 50 UP120 55p605 55 FS3850 55 FS4610 R 55 UP120 55 US5800 55 FS3750 55 FS3700 - 65 S405 65 S401 65 R615 65 S403 65 US5800 75 S515 75 R615 S3750 S3700 - 43 S425 55 S517 49 S517 43 S517 55 S515 75 S515 Пакет листа : 1 x Далечинска Контрола Компатибилен со TCL Roku ТВ Контактирајте со Нас на : Било какви прашања, ве молиме да се чувствуваат слободни да не контактирате, ние ќе се потрудиме да го реши тоа за вас, ви благодарам.

R

Им се допаѓа и на купувачите