.

.

10 Eureka Sanitaire Тип ST Вакуум Кеси, Express, Моќ Тим Канистер, Дома Чистење на Системот правосмукалки, 63213, 63213A, 63213-g5, 63213-10, S670D, S677D, SC678A, SC883A, SC888J, ЕВРА 678, ЕВРА 688, ЕВРА 888

10 Eureka Sanitaire Тип ST Вакуум Кеси, Express, Моќ Тим Канистер, Дома Чистење на Системот правосмукалки,

DEN 1533.60
Износ

Дизајниран за да ги собере оригиналните ОЕМ производството # 63213, 63213 A, 63213-g5, 63213-10 Одговара на овие модели на серијата и други : .Експрес .Моќ Тим Канистер . 3800 Дома Чистење На Системот . 3900 Дома Чистење На Системот . 6700 Дома Чистење На Системот . 6800 Дома Чистење На Системот . 8200 Дома Чистење На Системот . 600, 800 Серија .S670 D, S677 D, SC678 A, SC883 A, SC888 J .SC600, SC800, (модели со продолжување цевки) .S670, S677, SC678, SC883, SC888 .ЕУР 678, ЕВРА 688, ЕВРА 888 Спецификации : ᄋ Micron филтрација Алергија Торба, мора да се за Алергија на страдалниците! 2 1/8" Дупка Плоштадот 22 5/8" x 7 3/4" Торба Големина 4 3/4" X 4 5/8" Картон ᄋ Стапици Микроскопските Честички, Бактерии, Грини, Мувла, Пет Првут, Бактерии како мали како 0.1 micron.

R

Им се допаѓа и на купувачите