.

.

Сите Ознака Луѓе Контра со USB Способност, Софтвер вклучени, Безжични Батерија Управувана

Сите Ознака Луѓе Контра со USB Способност, Софтвер вклучени, Безжични Батерија Управувана

DEN 8482.80
Износ

Безжична Батерија Управувана.АА Батерии Вклучени.Извештај Софтвер За Управување Вклучени.Нема дополнителни скриени трошоци.Одржување Слободни. 2 година производителот од страна на СИТЕ-ОЗНАКА.Вклучува една TX и една RX сензор.Лесно да се инсталира.Податоци можат да бидат извезени и заеднички преку Excel.USB податочен извоз.USB Луѓе Пребројување на Системот инфрацрвена технологија нуди сигурен user-friendly и удобен за пешаци се спротивстави На предавателот единица пренесува 2 инфрацрвени зраци на приемник единица Кога некој поминува помеѓу 2 единици и се распаѓа на инфрацрвени зраци грофот вредност се зголемува со една Оваа Луѓе Бројачот на ветер чувствителни и во и надвор смета вредности ќе бидат прикажани одделно преку нашата софтверска апликација или Excel за табеларни пресметки Има 2 Година од Производствени Дефекти Контакт Производителот директно СИТЕ-ЗАПИС за прашања за поддршка на производот инсталација помош на info@сите-запис 2 годишна гаранција.

R

Им се допаѓа и на купувачите