.

.

Калибар Магнум 357 Професионални Cordless Clipper Батерија, златна, црна, црвена, сина 1 Count

Калибар Магнум 357 Професионални Cordless Clipper Батерија, златна, црна, црвена, сина 1 Count

DEN 1872.00
Износ

Втората генерација Магнум 357 Clipper.Лесни, ергономски дизајн. 4 меѓусебно боја капаци : златна, црна, црвена и сина. 4-час се кандидира на времето на плаќање.Вклучува 6 clipper стражари : 1/16, 1/8, 3/16, 1/4, 3/8, 1/2. Втората генерација Магнум 357 Clipper со лесни, ергономски дизајн, 4 меѓусебно боја капаци, и 6 clipper чувари.Вчудовидувачки 4 час се кандидира време на трошоци!.

R

Им се допаѓа и на купувачите