.

.

HDMI KVM Switch + RJ45 Network Switch

HDMI KVM Switch + RJ45 Network Switch

DEN 887.76
Износ

RJ45 Network Switch Селектор 2x1/1x2, 2 Порт Мрежен Hub 10/100 Метал Домување.KVM Switch HDMI 2 Порт 4 K 60 Hz, HDMI KVM Switch за 2 Компјутери Споделување на 1 Следи и 3 USB Уреди, Поддршка Безжична Тастатура и Глушец Врски, со Продолжување Контрола на Прекинувач и 2 USB Кабел.

R

Им се допаѓа и на купувачите