.

.

Мемориска Картичка 128 MB компатибилен за Nintendo Wii и GameCube со Марио Ретро

Мемориска Картичка 128 MB компатибилен за Nintendo Wii и GameCube со Марио Ретро

DEN 263.76
Износ

Земете играчки на следното ниво со оваа мемориска картичка со капацитет од 128 MB, 2048 блокови.Префрлете ги вашите омилени игри од еден Wii на друг без никаков проблем.Чувствуваме гордост да се биде член на еминентни дел од populace кој има длабока љубов за видео-игри и се длабоко инволвирани во нивните игри ликови.Тоа ви помага да направите резервна копија од важните игри датотеки.Никогаш не ги пропуштајте вашите игри кога тоа е најзначајно.Компатибилен со Nintendo Wii, Виртуелна Конзола и Game Cube.Чувствуваме гордост да се биде на поволно позиција на видео игра на пазарот.Оваа мемориската картичка е многу издржливи и долготрајни.

R

Им се допаѓа и на купувачите