.

.

Брајан Dawkins Потпишан Филаделфија Орли Брзина Мини Шлем - JSA W Овласти *Бело - Autographed МАК Мини Шлемови

Брајан Dawkins Потпишан Филаделфија Орли Брзина Мини Шлем - JSA W Овласти *Бело - Autographed МАК Мини Шлемови

DEN 4415.76
Износ

Доаѓа со Сертификат за Автентичност и Џејмс Spence Автентикација.Категорија; Autographed МАК Мини Шлемови.Брајан Dawkins Потпишан Филаделфија Орли Брзина Мини Шлем - JSA W Овласти *Бела, Ако еден производ е непотпишана или не игра-се користи, холограм нема да бидат вклучени Брајан Dawkins сувенири.Филаделфија Орли сувенири.

R

Им се допаѓа и на купувачите