.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO P0200002R 25A 690VAC NSMP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO P0200002R 25A 690VAC NSMP-ОЕМ

DEN 2160.00
Износ

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).ПРЕКИНУВАЧ, 25 A, 690 VAC.

R

Им се допаѓа и на купувачите