.

.

Dedeco 2316 FG Карбид Goldies, Д-7204

Dedeco 2316 FG Карбид Goldies, Д-7204

DEN 1771.20
Износ

Долготрајни Титаниум Нитрид Обложени Карбид Bur.За средување, а по завршувањето композитни. 12-fluted за брзо, непречено, средување и завршувањето на композитни; исто така прилагодени за порцелан, акрил и композитни.Dedeco FG Карбид Goldies Д-7204 1/Единица.

R

Им се допаѓа и на купувачите