.

.

CIXIFM Ph Метар за Вода Течни ph-Метар Канализација Отпадна Вода Водоотпорен Ph Метар Plug-in Онлајн Сонда Сензор Реката Aquaculture PH Сензор Вода и Ѓубриво Сооднос(Стакло PH Метар

CIXIFM Ph Метар за Вода Течни ph-Метар Канализација Отпадна Вода Водоотпорен Ph Метар Plug-in Онлајн Сонда

DEN 387.36
Износ

PH мерен опсег : 0..14 PH Нула потенцијал (PH) : 7.00 ± 0.30 Температура мерен опсег : 0.0..130.0 °C сензор на Температура : PT1000 Падина : ≥95% Издржат напонски опсег : 0..3bar Домување материјал : стакло се Осетливи филм број : H1020 Мембрана отпор : Примена : за третман на Вода, канализација третман, aquaculture, површинска вода за мониторинг на животната средина инженерство, ладење кула за циркулација на вода, пијалаци и прехранбени производи, индустриски отпадни води мониторинг Општ третман на вода, канализација третман, aquaculture, површинска вода мониторинг, заштита на животната средина инженерство, ладење кула за циркулација на вода, пијалаци и храна, индустриски отпадни води за следење, итн.Инсталација метод : цевка штекер или протокот клетки инсталација Модел : PH006 Стакло PH сензор Спецификација : PH мерен опсег : 0..14 PH Нула потенцијал (PH) : 7.00 ± 0.30 Температура мерен опсег : 0.0130 °C сензор на Температура : PT1000 Факултативна PT100, NTC10 K, NTC2.252 K Падина : ≥95% Издржат напонски опсег : 0..3bar Домување материјал : стакло се Осетливи филм број : H1020 Мембрана отпор : .

R

Им се допаѓа и на купувачите