.

.

ФЛУКС 430 10 412 Тапан Пумпа, Високо главата, Типот F 430 АЛ-41, 47, Алуминиум AlMg5, ETFE Impeller

ФЛУКС 430 10 412 Тапан Пумпа, Високо главата, Типот F 430 АЛ-41, 47, Алуминиум AlMg5, ETFE Impeller

DEN 14736.00
Износ

47" цевка поставена во Al Mg5 алуминиум, ETFE impeller, повисок раководител модел; Max Temp 212 F. Тапан Пумпа (цевка сет) во Алуминиумска Легура, тема на штекер G 1-1/4 (BSP 1 1/4" машки).Погоден за пренесување на неутрален течности.Оваа пумпа верзија ќе се постигне повисок испорака глава!.Сите Флукс потопни пумпи се разголеа за чистење со минимален напор.ПУМПА САМО!НЕ ВКЛУЧУВА МОТОР/МОТОР!ФЛУКС 430 10 412 Тапан Пумпа, Високо главата, Типот F 430 АЛ-41/37 Z, 47" Долга Цевка во Алуминиумска Легура Al Mg5, ETFE Impeller, Окно во 316 Ti Stanless Челик, O-Прстени и Печат во NBR.Максимална Temp 212 F. Цевка Надворешниот дијаметар 1-19/32" (41mm)".Механички Печат во Керамички Оксид, PTFE/Јаглерод.Излез конекција е BSP 1 1/4" машки.Изберете оваа ФЛУКС Пумпа ако пумпата мора да се користи со многу различни течности, а следствено на тоа и најмалите остаток на лево рамките на пумпа е неприфатливо.Сакате да пумпа лепливи материи како бои или течности кои имаат тенденција да се кристализира или зацврстуваат.Пумпата е внатрешна цевка на пумпа куќи вратило.Тоа е запечатена на дното од механички печат преку кои се вратило поминува.Поради оваа карактеристика на окно не дојде во контакт со течност, освен за мал дел помеѓу impeller и печат.Кога го користите пумпа со празнење црева (од околу 6,5 ft) и рака млазницата, испорака го оценувате ќе биде околу 18 GPM.Во зависност од моторот тип 55 GAL тапанот може да се испразни во рок од 3. 4 минути.Испорака стапки прикажани во извршувањето листи се добијат во штекер поврзување на пумпа.ФЛУКС потопни пумпи во алуминиум Al Mg5 се погодни за пренесување на неутрален течности.Посебни предности : вратило поддршка лежишта се изолирани од течност; подолг живот преку добро докажано печат дизајн.Цевка Поставени САМО!БЕЗ МОТОР ИЛИ ЦРЕВО ВКЛУЧЕНИ.

R

Им се допаѓа и на купувачите