.

.

5Seconds Нерѓосувачки Челик Комерцијални Високо-Брзински Автоматски Сензор Рака Фенови со Hepa Филтер Допир Слободни Голема Брзина Најдобри Брзина Перформанси УЛ Наве?

5Seconds Нерѓосувачки Челик Комерцијални Високо-Брзински Автоматски Сензор Рака Фенови со Hepa Филтер Допир

DEN 3983.76
Износ

✅ Брзо се исуши вашите раце во допир слободни начин - на 5 Секунди Мини Турбо Серија Висока-Брзината Рака Фен карактеристики инфраред сензор за санитарна на допир без операција и е идеално за канцеларии, училишта, магацини, службата за храна објекти, производство на фирми, медицински установи, јавни тоалети, 95% заштеда на трошоци наспроти традиционалните хартиени крпи - заштеда на време, пари, Единица Мерки 15.5" L x 12.5" W x 6.4" Х. ✅ Рака Фен Спецификации на 120v, 60hz, 15 A, и 1000w мотор за цврст и сигурен перформанси; Пристап до власт преку менување на жици; 5 Година Гаранција Нудат.Рака Фен Спецификации на 120v, 60hz, 15 A, и 1800w мотор за цврст и сигурен перформанси.Единица Мерки 12.5" L x само 11,6" W x 6.4" H. Изградени со 304 од не ' Рѓосувачки Челик домување & убава Сатенски финиш.Брзо се исуши вашите раце во допир & микроб слободни начин.Рака Фен Спецификации на 120v, 60hz, 15 A, и 1800w мотор за цврст и сигурен перформанси.Единица Мерки 12.5" L x само 11,6" W x 6.4" H. Изградени со 304 од не ' Рѓосувачки Челик домување & убава Сатенски финиш.Брзо се исуши вашите раце во допир & микроб слободни начин.Рака Фен Спецификации на 120v, 60hz, 15 A, и 1800w мотор за цврст и сигурен перформанси.Единица Мерки 12.5" L x само 11,6" W x 6.4" H. Изградени со 304 од не ' Рѓосувачки Челик домување & убава Сатенски финиш.Брзо се исуши вашите раце во допир & микроб слободни начин.Рака Фен Спецификации на 120v, 60hz, 15 A, и 1800w мотор за цврст и сигурен перформанси.Единица Мерки 12.5" L x само 11,6" W x 6.4" H. Изградени со 304 од не ' Рѓосувачки Челик домување & убава Сатенски финиш.Брзо се исуши вашите раце во допир & микроб слободни начин.Рака Фен Спецификации на 120v, 60hz, 15 A, и 1800w мотор за цврст и сигурен перформанси.Единица Мерки 12.5" L x само 11,6" W x 6.4" H. Изградени со 304 од не ' Рѓосувачки Челик домување & убава Сатенски финиш.Брзо се исуши вашите раце во допир & микроб слободни начин.Рака Фен Спецификации на 120v, 60hz, 15 A, и 1800w мотор за цврст и сигурен перформанси.Единица Мерки 12.5" L x само 11,6" W x 6.4" H. Изградени со 304 од не ' Рѓосувачки Челик домување & убава Сатенски финиш.Брзо се исуши вашите раце во допир & микроб слободни начин.

R

Им се допаѓа и на купувачите