.

.

Cambro RFS6SCPP190 Печат Покритие за 6 & 8 Четвртиот Круга Проѕирен Случај на 12

Cambro RFS6SCPP190 Печат Покритие за 6 & 8 Четвртиот Круга Проѕирен Случај на 12

DEN 562.80
Износ

Пакетот Должина на Производот е 22.86 сантиметри.Пакетот Ширина на Производот е 22.098 сантиметри.Пакетот Висина на Производот е 0.762 сантиметри.Земја на Потекло : сад.Печат Маска, Употреба Со 4 UKA4,PK12.

R

Им се допаѓа и на купувачите