.

.

Тонер Банка Компатибилен Тонер Кертриџ Замена за Canon 046 046H CRG-046 Боја ImageCLASS MF733Cdw MF731Cdw MF733 MF735Cdw LBP654Cdw Принтер Ink (Црна Цијан Магента Жолта, 5-Pack)

Тонер Банка Компатибилен Тонер Кертриџ Замена за Canon 046 046H CRG-046 Боја ImageCLASS MF733Cdw MF731Cdw MF733

DEN 1520.40
Износ

Вклучува : 5 пакети 046 компатибилен тонер за Canon mf733cdw тонер кертриџ.Боја : 2-pack 046 црн тонер, 1-pack 046 синозелена тонер, 1-pack 046 жолта тонер, 1-pack 046 магента тонер.Компатибилни Печатачи : Боја Image CLASS MF733 Cdw MF731 Cdw, Боја Image CLASS LBP654 Cdw, Боја Image CLASS MF735 Cdw MF733 MF731 ласерски печатач.Страница Принос : 2,200 црна кертриџ 046 тонери и од 2300 по боја кертриџ 046 тонер при 5% покриеност (Буква/А4).Пакетот вклучува : 1x Кертриџ 046 K Црна 1x Кертриџ 046 C Синозелена 1x Кертриџ 046 M Магента 1x Кертриџ 046 Y Жолта (НЕ-ОЕМ).Страница Принос : 2,200 Страници (Црна) и од 2300 Страници (Боја) при 5% Покриеност.Боја : Црна Цијан Жолта Магента.Canon Боја Image CLASS MF733 Cdw.Canon Боја Image CLASS MF731 Cdw.Canon Боја Image CLASS MF735 Cdw.Canon Боја Image CLASS LBP654 Cdw. 2,200 страници во Црно кертриџ. Од 2300 страници во Боја кертриџ. (при 5% покриеност на Писмо/А4).Во согласност линии.Јасен текст.Живописни слики.Професионални боја кутија за пакување.Мулти-слој shockproof пакување може да се избегнуваат производи оштетување за време на транспортот и дистрибуцијата.Пакетот вклучува : 1x Кертриџ 046 K Црна 1x Кертриџ 046 C Синозелена 1x Кертриџ 046 M Магента 1x Кертриџ 046 Y Жолта (НЕ-ОЕМ)Страница Принос : 2,200 Страници (Црна) и од 2300 Страници (Боја) во 5% Coverage Color : Црна Цијан Жолта Магента.Canon Боја Image CLASS MF733 Cdw Canon Боја Image CLASS MF731 Cdw Canon Боја Image CLASS MF735 Cdw Canon Боја Image CLASS LBP654 Cdw.

R

Им се допаѓа и на купувачите