.

.

ПОТПИРАЊЕ ДРЖАВАТА IND 9000246 Гас Контрола Вентил И Термостат

ПОТПИРАЊЕ ДРЖАВАТА IND 9000246 Гас Контрола Вентил И Термостат

DEN 2853.12
Износ

Gw 4.0 природен гас преку 55, 000 btu за пена изолирани енергетски ефикасни модели и стандард fiberglass изолирани модели.Произведени од страна на бело-роџерс, го заменува дел не. 9000085. Произведени во мексико.Произведени од страна на Бело-Роџерс.Gw 4.0 природен гас преку 55, 000 btu за пена изолирани енергетски ефикасни модели и стандард fiberglass изолирани модели.Го Заменува Дел Бр 9000085.

R

Им се допаѓа и на купувачите